Szolgáltatásaink

Fuvarozás:

Folyamatos fejlesztések eredményeképpen a fuvarozást korszerű 15 tonnás, darus IVECO tgk-val illetve egy 3,5 tonnás Ford Transit tgk-val, Ford Fiesta tgk-val és egy utánfutóval látjuk el. Az IVECO tgk darus, 6 m fix platóval rendelkezik, melyet könnyűszerrel lehet ponyvával ellátni ha szükség szerint a rakomány úgy kívánja, de ha daruzni kell az árut takaróponyvával is védeni lehet. (pl.: gyepszőnyeg) Ezzel a járművel belföldi fuvarozást vállalunk az ország bármely területére. A kisebb áruknál a Ford Transit vagy a Ford Fiesta tgk-t tudjuk ajánlani.

Autómentés:

Évek óta szerződésünk van több assistance szolgáltatóval, mely szerint 30 percen belül a helyszínre érünk, és elszállítjuk a sérült vagy műszaki hibás járművet. Ha az ügyfél kéri, a helyszíni javítást a Ford Fiesta tgk-val megoldjuk a keletkezett hiba mértékétől függően. A szállításra Ford Transit autómentő tgk áll rendelkezésre, továbbá a vállalati flotta új tagjával, a Ford Rangerrel 4 személyt is el tudunk vinni a lerobbant járművel együtt.

Javítás:

EU szabványnak megfelelő műhelyünkben négy jármű fér el. A javítás részünkről teljes körű: műszaki vizsga, motordiagnosztika, hibakód olvasás, törlés, futómű beállítás, olajcsere, motorikus javítás, klíma javítás és feltöltés, karosszéria javítás, fényezés, illetve eredetvizsga is igényelhető. A Polimobil Kft.-vel több éves szerződésünk van, mely szerint az általuk forgalmazott elektromos kerékpárokat, quadokat és robogókat beüzemeljük, valamint vállaljuk a garanciális illetve azon túli javítását.

Együttműködő partnereink:

Bárdi Autó, Pribitek Kft , Unix Kft, Polimobil Kft., Energotest Kft., Műszerteszt Kft., Garagent Kft., Nemzeti Közlekedési Hatóság, Szakál-Metál Kft., Kelle Kft. stb.

Figyelem! Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a műszaki vizsga kifizetése jelenleg csak készpénzben lehetséges! Megértésüket köszönjük!